Beslutsfattare | E-postadresser och direkttelefonnummer Beslutsfattare | E-postadresser och direkttelefonnummer

Företagsregister med beslutsfattare
och e-postadresser

Nå beslutsfattarna i de operativa ledningsgrupperna

Genom egna telefonintervjuer samlar vi namn på de högsta beslutsfattarna, med personliga e-postadresser samt direkttelefonnummer. Marknadsinformation i Sverige AB har idag marknadsledande täckning och kvalitet gällande kontaktinformation till personer i ledande befattningar.

I mindre företag och organisationer under tio anställda är det oftast VD som fattar beslut och står för inköp. I gruppen 10-19 anställda samlar vi normalt tre namn på beslutsfattare, och i företag med 20-49 anställda utökar vi antalet till sju beslutsfattare, vilka är högst ansvariga inom till exempel ekonomi, IT, marknad och HR. Vi levererar upp till 17 titlar hos de största företagen.

Vi kan leverera företagsregister med namn på VD till cirka 90 % av Sveriges cirka 1,2 miljoner företag och organisationer. Bland Sveriges cirka 7 500 företag med minst femtio anställda har vi namn på 85 % vid titlar såsom högst ansvarig inom IT, ekonomi och HR. I målgruppen finns över 6 700 e-postadresser till exempelvis VD.

I det fall vi inte har något namn hos de större företagen på de vanliga titlarna beror det oftast på att de inte har någon tillsatt på tjänsten alternativt att de har outsourcat tjänsten.

Vi sammanställer statistik och rapporter och visar skillnader mellan företag i olika branscher. Artiklar har publicerats i Dagens Nyheter, Chef, Ledarna och ett antal andra media.

Beräkna antalet beslutsfattare online

Du gör enkelt ett urval utifrån exempelvis bransch, region och storlek på företag i vår onlinetjänst. Du kan exportera e-postadresser och direkttelefonnummer till de högsta beslutsfattarna och leverans sker inom några sekunder.

Kontakta gärna oss för en diskussion om urval och smarta knep för att få ett så kostnadseffektivt urval som möjligt. 

Nå högsta beslutsfattarna bland svenska företag och organisationer