Företagsinformation | Urval | E-postadresser Företagsinformation | Urval | E-postadresser

Urval av uppdaterad företagsinformation

Klicka fram din målgrupp, snabbt och enkelt

Många företag har valt oss som partner och leverantör efter att ha jämfört vår datakvalitet och system för urval med våra konkurrenter, till exempel används våra system av PostNords säljorganisation.

Vi har en fungerande support som ständigt är anträffbar via telefon, chat eller e-post. 

Marknadsinformation i Sverige AB äger och driftar företagskontakt.se där du med några klick väljer din målgrupp. Du kompletterar enkelt med den företagsinformation du behöver till samtliga poster. Du ser hela tiden priser och specifikationer av dina val och leverans sker inom några sekunder. 

Systemet är utvecklat med en kraftfull databasmotor levererad av Softbool AB vilket borgar för snabba antalsberäkningar så fort du gör ett nytt val i systemet. 

Funktioner i urvalssystemet online

Du kan göra beräkningar utan att logga in. Om du vill spara dina urval för kommande aktiviteter så lägger du kostnadsfritt upp dig själv som användare.

Systemet har en mängd funktioner såsom import av egna register för registervård eller om du vill exkludera egna kunder från ett urval.

Kontakta gärna oss för hjälp med smarta urval. Vår support är ständigt anträffbar och vi berättar gärna om fler funktioner och hur du bäst når rätt målgrupp. 

Nå högsta beslutsfattarna bland svenska företag och organisationer