Registervård | Städa ditt företagsregister Registervård | Städa företagsregister

Registervård av företagsinformation

Städa ditt företagsregister

Registervårdstjänster

Registervård är nödvändigt för att ständigt hålla ditt kundregister uppdaterat. Med vår tjänst för registervård kan du enkelt och smidigt importera en fil med företagsinformation som du vill städa upp. På så sätt ser vi till att du har uppdaterad information i din kundstock, för en mer effektiv och framgångsrik försäljning. Med några enkla klick tvättas och korrigeras dina företagsuppgifter, data läggs till där det fattas och dubbletter rensas bort.

Vill du maximera och utöka din kunddatabas? Vi levererar komplett och kvalitetssäkrad information så att du når de högsta beslutsfattarna bland svenska företag och organisationer. Efter utförd registervård kan du välja att addera mer företagsinformation, exempelvis fler titlar såsom IT-ansvarig, marknadschef eller ekonomiansvarig, och komplettera med e-postadresser och direkttelefonnummer.

Alla uppgifter kvalitetssäkras löpande genom våra egna telefonintervjuer, så du kan vara säker på att kontaktuppgifterna är korrekta och nyligen uppdaterade.

Gratis kvalitetskontroll av ditt register

Spara både tid och resurser genom att kvalitetssäkra ditt kundregister. Med Marknadsinformation i Sverige AB får du information om exakt hur mycket som är rätt och fel i dina företagsuppgifter - helt kostnadsfritt. Du får statistik på antal fel, samt möjlighet att komplettera dina företag med ytterligare information. Innan du bestämmer dig för att gå vidare med köp får du en tydlig offert online.

Tveka inte att kontakta oss för att få ett komplett och uppdaterat kundregister!

Registervård i fem enkla steg

 

 1. 1. Importera ditt företagsregister

  Ladda upp din fil mot säkra fildelningsareor

 2.  

 3. 2. Se kvalitetskontroll

  Ditt register analyseras och du får direkt en hälsorapport med antal korrekta och felaktiga poster

 4.  

 5. 3. Tillval

  Lägg till information, som exempelvis personliga e-postadresser och direkttelefonnummer

 6.  

 7. 4. Du får en tydlig offert

  Se specifikation över pris på rättelser och eventuella tillägg.

 8.  

 9. 5. Leverans

  Din rättade och kompletterade fil levereras tillbaka till dig via säkra fildelningsareor och tvåfaktorsautentisering.

 10.  

Länken nedan tar dig till vår tjänst för urval av målgrupper. Gå vidare där genom att klicka på tjänsten ”Registervård” i menyn till vänster.

 

 

Behöver du hjälp med registervård?